Results 1 to 16 of 16

Thread: problems with mobisitegalore mobi webpage loading

  1. #1
    Senior Member photoman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,360

    Default problems with mobisitegalore mobi webpage loading

    Hi All

    I seem to be having troubles with my .mobi site loading correctly on my browser (firefox). The problem has been going on for some weeks now. The site in question, my photographic mobile site: erwingroen.mobi

    every time i type in my site within the (pc) address bar the following comes up:
    xml parsing error: mismatched tag. Expected: </body>.
    location: http:// erwingroen.mobi/
    line number 1, column 3211:

    Netscape seems to reveal the same problem!

    Asking some other members to perform a search for my site on their mobile phones all seems ok, until i type in my .mobi site on my own mobile, guess what, "web no gateway reply" comes up nothing!

    Does anyone know what is going on?

    Thanks

    Erwin

  2. #2
    Senior Member GijsZePa's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nieuw-Vennep, The Netherlands
    Posts
    2,800

    Default use html tidy ...

    I really don't like the mobilesitegalore created xhtml. (Sorry Akmin)

    Tidied up the xhml on your homepage

    Check http://www.homesincalabria.com/test/erwintest.htm .
    It has a 5/5 score now...

    Go to http://infohound.net/tidy/ with the other pages and check the following options:

    CLEAN
    DROP EMPTY PARAS
    INDENT ATTRIBUTES

    Keep the rest as it appears..

    Martin
    Last edited by GijsZePa; 04-26-2008 at 07:26 AM.
    <signature police forced me to remove my image that was too large and had nothing to do with a mobi site >


    Autodisk.mobi - all dutch carspecs | Manage all your holiday accommodations with our online manager.

  3. #3
    Senior Member photoman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,360

    Default

    Thanks for the effort Martin I appreciate that! (hoping all is well with you!)
    I found that others trying mobisitegalore have similar problems but I really hope it can be fixed down their end!

  4. #4
    Mobility Regular NewBizInDisney's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Orlando
    Posts
    239

    Default

    Quote Originally Posted by photoman

    Hi All

    I seem to be having troubles with my .mobi site loading correctly on my browser (firefox). The problem has been going on for some weeks now. The site in question, my photographic mobile site: erwingroen.mobi

    every time i type in my site within the (pc) address bar the following comes up:
    xml parsing error: mismatched tag. Expected: </body>.
    location: http://erwingroen.mobi/
    line number 1, column 3211:

    Netscape seems to reveal the same problem!

    Asking some other members to perform a search for my site on their mobile phones all seems ok, until i type in my .mobi site on my own mobile, guess what, "web no gateway reply" comes up nothing!

    Does anyone know what is going on?

    Thanks

    Erwin
    I also have had the same exact issue (and then ultimately "Server Not Found") in all of the Main PC Browser Types: Firefox, IE & Safari, with the first website that I published using MSG 5.0, I wasn't able to reach anyone from your toll free number regarding this issue, it did occur at the beginning of the weekend so I can understand if you don't provide phone support on weekends. I also did leave a discription of the very same error message on your mobiSiteGalore Support Forum. (with no reply as of yet)

    I then therefore deleted the entire website and remade it, but haven't been able to republish it beings that the domain states as unavailable, I don't know if it takes a few days to clear from your system or not, but still not able to republish the site because of it.

    NewBiz.
    Last edited by NewBizInDisney; 04-28-2008 at 03:54 AM.

  5. #5
    Senior Member photoman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,360

    Default

    Quote Originally Posted by NewBizInDisney View Post
    I also have had the same exact issue (and then ultimately "Server Not Found") in all of the Main PC Browser Types: Firefox, IE & Safari, with the first website that I published using MSG 5.0, I wasn't able to reach anyone from your toll free number regarding this issue, it did occur at the beginning of the weekend so I can understand if you don't provide phone support on weekends. I also did leave a discription of the very same error message on your mobiSiteGalore Support Forum. (with no reply as of yet)

    I then therefore deleted the entire website and remade it, but haven't been able to republish it beings that the domain states as unavailable, I don't know if it takes a few days to clear from your system or not, but still not able to republish the site because of it.

    NewBiz.
    Hopefully someone at mobisitegalore can get to the bottom of this issue soon!

  6. #6
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    We have analyzed the issue and found out the problem. The XHTML DTD conformance of the site(s) is broken and it typically happens only when the user selects the entire content and deletes (using FireFox browser menu) as it deletes part or whole of non-editable content also. This issue is a rarity as we have already taken steps to address the same. However, more inputs from the user(s) on the action(s) that trigger the issue are welcome as it will help us to address the issue better.

    In the meanwhile, if the affected users can provide their mobile site builder user accounts, we can physically correct the issues for them.
    Last edited by mobiSiteGalore; 04-28-2008 at 08:19 AM.
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  7. #7
    Mobility Regular NewBizInDisney's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Orlando
    Posts
    239

    Default

    Quote Originally Posted by mobiSiteGalore View Post
    We have analyzed the issue and found out the problem. The XHTML DTD conformance of the site(s) is broken and it typically happens only when the user selects the entire content and deletes (using FireFox browser menu) as it deletes part or whole of non-editable content also. This issue is a rarity as we have already taken steps to address the same. However, more inputs from the user(s) on the action(s) that trigger the issue are welcome as it will help us to address the issue better.

    In the meanwhile, if the affected users can provide their mobile site builder user accounts, we can physically correct the issues for them.
    PM Sent.

  8. #8
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    Thanks for your inputs. We will analyze the issue and do the needful before getting back ASAP.
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  9. #9
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    Photoman,

    We have
    manually fixed your index page in staging area (application preview). You can verify and then publish to fix the same in published location (http://erwingroen.mobi/).
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  10. #10
    Senior Member photoman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,360

    Default

    Quote Originally Posted by mobiSiteGalore View Post
    Photoman,

    We have
    manually fixed your index page in staging area (application preview). You can verify and then publish to fix the same in published location (http://erwingroen.mobi/).
    I seem to still have the same problem with my photography site loading. I went into my account and re-published my site. Clicking on the link (above) in firefox still reveals problems

  11. #11
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    While it is working fine with IE, the problem seems to be persisting with FireFox. We are still analyzing the issue and will update you ASAP.
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  12. #12
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    The current extension of the website as configured within mobiSiteGalore is PHP but the default file that is getting served for http://erwingroen.mobi is index.html which seems to have some issue. On the other hand, http://erwingroen.mobi/index.php loads fine with both IE as well as firefox. Hence either renaming the index.html to a different name or configuring the web server to server index.php by default should solve the problem.
    Last edited by mobiSiteGalore; 05-15-2008 at 06:31 PM.
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  13. #13
    Administrator Andres Kello's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Barcelona
    Posts
    3,548

    Default

    (Posts merged into 1 thread to keep things organized.)
    My .mobi's: Dating.mobi | Dubai.mobi | Adult.mobi | Banking.mobi | Student.mobi | Call.mobi | Horoscope.mobi | Messenger.mobi | Classifieds.mobi | LiveTV.mobi

    Developed: Yup.mobi | Mobility
    | Why .mobi? | Banking | Vuelos | Airline Complaints | Random Site | Whois | Free Mobile Dating | Free Dictionary | Free Thesaurus | Horoscope | Astrology | Free Translation | Exchange Rates


  14. #14
    Mobility Regular NewBizInDisney's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Orlando
    Posts
    239

    Default

    Just wanted to provide an Update.

    The mobiSiteGalore Support here at Mobility has been very helpful with the issues that I've had and has resolved those issues.

    Thank You
    !!

  15. #15
    Akmin Technologies
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    88

    Default

    This is purely a FireFox related issue and it doesn't affect the display in other devices (including mobile devices) in any way. Currently we are testing the fix at our end and will update online within couple of days.
    Also feel free to visit http://forums.mobisitegalore.com

  16. #16
    Senior Member photoman's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,360

    Default

    Quote Originally Posted by mobiSiteGalore View Post
    This is purely a FireFox related issue and it doesn't affect the display in other devices (including mobile devices) in any way. Currently we are testing the fix at our end and will update online within couple of days.
    Many thanks for doing this as many people are using Firefox as their default browser.

Similar Threads

  1. glogger.mobi real cool webpage with lots users
    By HipHop.mobi in forum News & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 01:19 PM
  2. problems with signature
    By Tim in forum Suggestions / Comments / Criticisms
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2007, 03:35 PM
  3. Anyone having problems with TSM?
    By seanboy in forum Mobile Web Design
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2007, 07:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
A Yup.mobi Mobile Site
Mobile Dating